Openingstijden
maandag:
10:00 - 22:00
dinsdag:
10:00 - 22:00
woensdag:
10:00 - 22:00
donderdag:
10:00 - 22:00
vrijdag:
10:00 - 22:00
zaterdag:
10:00 - 18:00
zondag:
10:00 - 18:00

Training

Over training valt heel veel te vertellen. Anderen hebben dat al eerder gedaan. Vandaar dat wij liever naar onze favoriete sites verwijzen. 

Als je nog hele goeie site weet vertel het aan iedereen op het forum. En dan voegen we jou link ook toe.

Ergogenics.org

Nederlandstalige `Ergogenics' site. Deze site is een spin-off van de legendarische Amerikaanse Mesomorphosis.com-site. Wetenschappelijk en medisch verantwoord intelligent commentaar op werkelijk alles wat van invloed is op spiergroei. Willem Koert schuwt geen onderwerp. Hij is goed op de hoogte en geeft zeker actuele informatie.

Fitness-island

Schema's, oefeningen en allerhande tips over fitnesstraining en wat daar mee samenhangt. Twee enthousiaste jongemannen die een selectie van wat in hun ogen het beste is van het net publiceren op een overzichtelijke site. Hun dislaimer voor toepassing in de praktijk behouden wij ook voor.

Fitness-schema

Aan de basis van deze schema's staan verschillende mensen met verschillende achtergronden. Allen hebben een schat aan ervaringen opgedaan in fitnesscentra, clubs, revalidatiecentra en dergelijke.

exrx.net

Als je goed thuis bent in het engels en de engelse terminologie is dit een uitstekende site waar een heleboel oefeningen tot in minitieus detail worden uitgelegd.

stumptuous.com

Deze site is speciaal voor en door dames geschreven. Het is bijzonder motiverend en niet commercieel. Het is wel allemaal in het engels geschreven.

Fitness Tips

Tips voor fitness, voeding en supplement  Fitness-tips.nl is een handleiding voor het verkrijgen van een gezond, sterk en mooi lichaam. Fitness Tips gaan uit van twee doelen: het vergroten van de spiermassa (vetvrije massa) en het verlagen van het vetpercentage, zodat de spiermassa optimaal zichtbaar is. Kijk gerust verder op onze website vooor fitness tips, voedingadvies, trainingsschema's of advies over voedingsupplementen.

Sportschool Jaap Schuitema

Sportschool Jaap Schuitema

Op deze site vind je informatie over de sportschool en natuurlijk heel veel informatie over het jiu-jitsu.

Jiu-jitsu is een vechtkunst met een groot scala aan technieken en bewegingsvormen; de technieken binnen het schoppen, stoten, werpen en de controletechnieken worden toegepast in de verdediging tegen gewapende en ongewapende tegenstanders. Binnen het jiu-jitsu zien we elementen die we ook aantreffen bij vechtsporten als judo, karate en aikido, wat gecombineerd leidt tot de 'totale vechtsport' jiu-jitsu!