Openingstijden
maandag:
10:00 - 22:00
dinsdag:
10:00 - 22:00
woensdag:
10:00 - 22:00
donderdag:
10:00 - 22:00
vrijdag:
10:00 - 22:00
zaterdag:
10:00 - 18:00
zondag:
10:00 - 18:00

Oud kelderwerkers

Met deze gallerij laten we graag de oud-kelderwerkers zien aan wie het bestaan van Kelderwerk door de jaren heen mee is te danken. Bij verschillende foto's hieronder staan de verhaaltjes uit de tijd dat deze kelderwerker actief was. Als je het leuk vindt om hier ook bij te staan (we konden helaas niet de gegevens van alle oud-kelderwerkers achterhalen), stuur dan even een foto (jpg en 120 bij 140 pixels) en/of een (kort) verhaaltje (bv over je SKW-ervaring) op!

Margreet, Balie medewerker en roostercoordinator

Margreet is al een tijdje een medewerker voor onze organisatie. Zij houdt zich bezig met balie-werkzaamheden en het coördineren van de inroostering van vrijwilligers.
Margreet

Nikki, Hoofd van de administratie

Nikki is sinds de oprichting vaste medewerker. Zij heeft het hoofd van de administratie. Normale mensen houden honden of varkens, zij houdt boeken. Bij haar kun je altijd met allerhande vragen terecht. Alles wat jij vergeet weet zij en als jij iets weet dat iedereen weet, ontdek je dat zij dat niet weet, maar dat ze ook nog hele grappige dingen kan zeggen.
Nikki

Arlen, Voormalig medewerker nu vrijwilliger

Arlen is communist in hart en nieren, hij doet dan ook alles voor iedereen, en zet bij het afsluiten de internationale op. Hij zegt nooit een onvertogen woord, en kijkt liever de kat uit de boom. We hebben hem laatst zo waar voor het eerst op een van de fitness-apparaten betrapt! Nou ja, laatst, dat is wel heel lang geleden, want hij volgt nu al een tijd de fitvak en zo voelt hij zich bij de fitness-apparaten al heel wat beter thuis!
Arlen

Esther, Voormalig mederwerker

Een enorm gedreven sportvrouw die soms moeilijk was af te stoppen. Zij heeft ongeveer een jaar lang balie-werkzaamheden en fitnessbegeleiding gegeven.
Esther

Dennis, Baliemedewerker en gaf fitnessbegeleiding

Deze vrijwilliger was baliemederwerker. Werkzaamheden waren inschrijven van nieuwe leden, administratie m.b.t tot de leden op orde houden, zorgen voor het schoonhouden van de zaal en het verkopen van drankjes en etenswaren.
Dennis

Emmanuel, Baliemedewerker en gaf fitnessbegeleiding

Deze vrijwilliger was baliemederwerker en doet nog steeds fanatiek aan fitness. In zijn dagelijks leven is hij kok, maar vond toch nog de tijd om vrijwilliger te worden voor Stichting Kelderwerk. Zijn werkzaamheden waren inschrijven van nieuwe leden, administratie m.b.t tot de leden op orde houden, zorgen voor het schoonhouden van de zaal en het verkopen van drankjes en etenswaren. Vanwege zijn ervaring met fitness gaf hij ook nog fitness-begeleiding.
Emmanuel

Ivo, Baliemedewerker en gaf fitnessbegeleiding

Ivo is al 11 jaar bezig met krachttraining en vindt dat enorm leuk. Sinds kort is'ie fanatiek in training om de sterkste man (van SKW, Groningen, Nederland, de wereld?) te worden en hij vindt dat echt super. Hij mag ook graag af en toe zwemmen, films kijken of een concert/feest bezoeken.
Ivo

Jento, Baliemedewerker

Deze vrijwilliger is baliemedewerker. Werkzaamheden zijn inschrijven van nieuwe leden, administratie m.b.t tot de leden op orde houden, zorgen voor het schoonhouden van de zaal en klanten voorzien van drankjes en hapjes.
Jento

Joann, Baliemedewerker

Gezellig meid nooit te beroerd om een extra blok te draaien. Negen van tien keer als je haar zag had ze een brede smile op haar gezicht. Zij heeft voornamelijk balie-diensten gedraaid voor Stichting Kelderwerk.
Joann

Johan, Baliemedewerker

Johan voormalig economiestudent en nu werkzaam voor Stichting Kelderwerk. Laat Johan niet in de ochtend of avond werken want dan schiet hij in de stress. Altijd maatschappelijk begaan, weet over veel dingen mee te praten. Hij houdt zich voornamelijk bezig met balie-werkzaamheden.
Johan

Martijn V, Baliemedewerker

Martijn V deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties.
Martijn V

Nathalie, Baliemedewerker

Nathalie deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties. Door een moeilijk tijd heeft ze afscheid van ons moeten nemen.
Nathalie

Rene S, Baliemedewerker

Rene S deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties.
Rene S

Robby, Baliemedewerker en fitness-instrukteur

Robby is wegens zijn kennis een enorme aanwinst voor Kelderwerk. Hij heeft een enorme passie voor zowel fitness als tafeltennis. Niet voor niks dat hij fitness-instructeur is en al als een van de beste kan tafeltennissen bij Kelderwerk. Door het vele oefenen met Hans heeft sinds kort besloten zich aan te melden bij een tafeltennisvereniging. Sindsdien ziet Hans de ballen om zijn oortjes vliegen.
Robby

Siske, Onze balie-nees

Onze balie-nees, nooit te beroerd om even in te vallen achter de balie als de anderen het even druk hebben in de zaal. Dus als je belt met Kelderwerk en je hoort aan de andere kant van de lijn "Waf!" of "Woef!", dan kun je het beste antwoorden met "Miauauw!", want dan begint onze balie-nees onmiddelijk keffend te krijsen. Weten wij in de zaal gelijk dat er iemand aan de lijn is...
Siske

Stanley, Baliemedewerker en kickboxer

Stanley is een fanatieke kickboxer. Dat uit zich in het meedoen van kickbox wedstrijden. Daarnaast is hij al een tijdje een vaste kracht. Naast kickboxen doet hij ook balie-werkzaamheden.
Stanley

Werner, ICT-werkzaamheden en een van de oprichters van Stichting Kelderwerk

Werner is medeverantwoordelijk voor de oprichting van Simplon fitness, wat later Stichting Kelderwerk zou worden. Hij houdt zich al jaren bezig met fitness en trainings- en voedingsschema's. Werner zorgt voor duidelijkheid! Wij zijn zeer gesteld op ons beest en op zijn Belle, hoewel Belle hem nog altijd beter kan africhten...
Werner

Wouter, Voormalig bestuurslid, lang moderator geweest van het forum en een van de oprichters van Stichting Kelderwerk

De pen van Wouter is scherper dan zijn zwaard... Een bestuurder van de oude stempel, dus helaas voor hem... te laat geboren. Hij houdt niet van stil liggen, maar spreekt toch nu al vanuit het graf. Vaarwel. Zijn motto: "doe je best en doe het goed." Gelukkig hoeft niemand naar hem te luisteren.
Wouter

Zeno, Moderator forum

Een baliekluiver die prima op z'n plek zit bij Kelderwerk. Vanaf zijn geboorte is Zeno al belast met een iQ... die hem steunt als een routemap, als hij even de weg kwijt is. Deze van huis uit virtuele ridder is met de PC zeer slagvaardig. Kelderwerk is dan ook een vrijwillige tussenstop om zich verder te bekwamen in het computerstrijdperk. Het is een opstapje bij z'n PC-studie waarin hij 't vast ver zal schoppen, al rammelend op 't toetsenbord bij Kelderwerk en op z'n toetsenbord @ home!
Zeno

Achmed, Baliemedewerker

Achmed is een tijdje bij ons geweest. Altijd enthousiast en erg begaan met fitness. Achmed deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties. Vanwege zijn ervaring heeft hij ook menigeen fitness-begeleiding gegeven.
Achmed

Andrha, Baliemedewerker

Andrha deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties.
Andrha

Anneline, Personeelswerk

Onze autoriteit op het gebied van het personeelswerk. Ze heeft onze gelederen versterkt in 1999. Zij helpt het bestuur met beleidsmatig denken en is meestal 's ochtends aanwezig.
Anneline

Berber, Baliemedewerker

Is jammer genoeg maar een korte tijd geweest. Oogde altijd enthousiast en spontaan. Berber deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties.
Berber

Bert, Voormalig bestuurslid

Bert was en enthousiaste sporter bij Stichting Kelderwerk en dat heeft ervoor gezorgd dat hij zich begaan voelde met de Stichting. Daarom heeft hij besloten in het bestuur plaats te nemen.
Bert

Bob, Voormalig medewerker en judoleraar

Luke schiet en Bob praat sneller dan zijn schaduw. Sensei Bob... kan... heel... erg... snel... praten... En... Bob knows how to move. Deze all-round floormanager had jarenlang een eigen sportschool. Zijn grote liefde (op sportgebied dan): judo! Zijn motto's: "Maak van het leven een judomat." en, in deze volgorde, "Het leven is een judomat."
Bob

Caroline, Voormalig vrijwilliger

Carolien deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties.
Caroline

Carolien, Voormalig vrijwilliger en gaf fitness-begeleiding

Carolien is een tijdje vrijwilliger geweest naast haar drukke baan in de kinderopvang. Toch kon ze de energie vinden op zondag een balie-dienst te draaien. Haar affiniteit met Stichting Kelderwerk is ontstaan doordat zij is gaan trainen. Dat heeft haar doen besluiten ook vrijwilliger te worden.
Carolien

Coen, Voormalig vrijwilliger

Is een korte tijd vrijwilliger geweest en deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties.
Coen

Edmund, Voormalig medewerker

Is een korte tijd vrijwilliger geweest en deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties. Daarnaast gaf op basis van zijn ervaring fitness-begeleiding.
Edmund

Engelien, Voormalig vrijwilliger

Engelien is bijna altijd vrolijk, soms een tikkeltje hyperactief en prettig gestoord. Als ze ergens voor gaat, dan doet ze dat met de volle 100%. Als jongste van de keldercrew heeft zij zich zichzelf gebombardeerd tot 'snotneusje'. Totdat er natuurlijk iemand bij de krew komt die nog later geboren is - dan is ze gelijk uitgesnotterd. Ze kan over zichzelf nog wel veeeeel meer vertellen maar dan blijft er niks meer te raden he..... Voor de mensen die nog meer willen weten...... doe es gek en vraag maar raak......
Engelien

Erik, Voormalig vrijwilliger

Erik is een man van weinig woorden. Hij stelde zich ooit eens voor met de bondige tekst: Nou voor degene die mij niet kennen ik ben erik en als je meer wil weten dan hoor ik het wel...
Erik

Ferdinand, Voormalig vrijwilliger

Ferdinand deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties.
Ferdinand

Fiona, Voormalig vrijwilliger

Fiona deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties.
Fiona

Gerrit, Voormalig vrijwilliger

Gerrit deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties. Daarnaast heeft succesvol een fitness opleiding gevolgd en afgerond. Op basis van deze ervaring heeft hij menig klant mogen begeleiden binnen Stichting Kelderwerk.
Gerrit

Hadassa, Voormalig vrijwilliger

Hadassa deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties. Daarnaast heeft succesvol een fitness opleiding gevolgd en afgerond. Op basis van deze ervaring heeft hij menig klant mogen begeleiden binnen Stichting Kelderwerk.
Hadassa

Han, Voormalig vrijwilliger

Han is het manusje van alles, regelt alle apparaten, onderhoudt de website, en corrigeert je techniek. Eigenlijk is alles techniek bij die man, zelfs socializen, vandaar dat ie soms wat raar uit de hoek komt. Maar er zit geen greintje kwaad in.
Han

Heleen, Voormalig bestuurslid en vrijwilliger

Heleen deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties.
Heleen

Herma, Voormalig vrijwilliger

Herma deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties.
Herma

Hilda, Voormalig vrijwilliger

Hilda is bij vlagen een pittige dame. Je hebt haar vrij snel op de kast, maar ze is zeker niet van gisteren. Als ze het ergens niet mee eens is dan merk je het wel. Ze studeert sociaal pedagogisch werk en ze denkt mee met de mensen achter de schermen. Ze is nog niet zo lang bij ons, maar zal in de toekomst ook zeker begeleidingslessen gaan geven.
Hilda

Jaap, Voormalig vrijwilliger

Martijn V deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties.
Jaap

Jacqueline, Voormalig bestuurslid en hield zich bezig met (bege)leiden van vrijwilligers en stagiaires

Deze flitsende jonge vrouw draait dol door capoeira. Onder het motto: 'Doe vooral je werk ook als hobby', bestuurt zij gedreven volwaardig sociaal pedagogisch werkziend het lastigste taakveld: 'personeel'. Met moeder, kinderen en hond achter de balie zijn zowat al haar stenen bijgedragen.
Jacqueline

Jacquelien, Voormalig vrijwilliger

Jacquelien deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties.
Jacquelien

JanR, Baliemedewerker

JanR deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties.
JanR

Jan T, Voormalig bestuurslid en deed ICT-werkzaamheden

‘Als er tennis is, is er leven’, aldus Tobyan Kanobi. Zijn levenservaring zorgt heen en weer en over het net voor weldoordachte, productieve en oplossingsgerichte antwoorden. Jan heeft als pre-pensioener zoveel levenservaring, wijsheid en inzicht te bieden, dat elk communicatieprobleem als sneeuw voor de zon verdwijnt. Dus, uiterst geschikt als secretaris.
Jan T

Jeffrey, Baliemedewerker

Jeffrey deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties.
Jeffrey

Jelmer, Stagair

Een van de twee nieuwe mannen van het Alfa college. Deze vierdejaars student van de opleiding Sport en Bewegen heeft gekozen voor het profiel 'Management'. Helaas is hij nog niet als managent manager actief in onze organisatie. Nog in de lerende en onderzoekende fase van het leven is de aanhoudende golf van verwondering over Kelderwerkcultuur en -organisatie hem daarvoor te sterk. Net als die andere Drenthenaar poost hij bij voorkeur in het voetbaltopic, zijn grote passie, op het interne forum en bestiert hij de voetbaltoto aldaar. Jelmer is voor FC Groningen.
Jelmer

Jesper, Stagair

Een van de twee nieuwe mannen van het Alfa college. Deze vierdejaars student van de opleiding Sport en Bewegen heeft gekozen voor het profiel 'Management'. Helaas is hij nog niet als managent manager actief in onze organisatie. Nog in de lerende en onderzoekende fase van het leven is de aanhoudende golf van verwondering over Kelderwerkcultuur en -organisatie hem daarvoor te sterk. Net als die andere Drenthenaar poost hij bij voorkeur in het voetbaltopic, zijn grote passie, op het interne forum en bestiert hij de voetbaltoto aldaar. Jesper is voor Ajax.
Jesper

Jojo, Baliemedewerker

Jojo deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties.
Jojo

Joke, Baliemedewerker

Stichtingen bestaan bij de gratie van administratie. Post, voorraad, urenbriefjes ... Velen hazen zich daarvandaan. Joke niet. Zij staat in de stroom. Geen cijfers, wel letters. Orde in de chaos van beweging, strak en rap; dat is Joke. Voor iedereen een fijne discrete collega. Wat een aanwinst!
Joke

John, Baliemedewerker

John deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties.
John

Joska, Baliemedewerker en fitness-instrukteur

Eind 2007 schreef Bob over Joska: Joska is cum laude afgestudeerd bij het Cios Heerenveen. Dat hij genoeg capaciteit betreft het sportwerk heeft, bleek wel tijdens de stageperiode bij kelderwerk. Toen de studie het nog toeliet heeft kelderwerk altijd een beroep op hem kunnen doen om vrijwillig extra uren te draaien buiten de normale stage om. Het was dan ook prettig en doeltreffend deze student te begeleiden onder de kelderwerkparaplu. Hij is nu sportinstructeur en is in deze functie full time aangenomen bij het Noorderpoortcollege per januari 2008. Een succesvolle student die bij kelderwerk een stukje praktijkervaring heeft opgedaan. Hopelijk volgen er nog meer die hun stage bij ons doorlopen.
Joska

Karin, Baliemedewerker

Karin deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties.
Karin

Kees, Baliemedewerker

Kees deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties.
Kees

Kris, Baliemedewerker

Kris deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties.
Kris

Kwan-bop, Baliemedewerker

Kwan-bop deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties.
Kwan-bop

Linda, Baliemedewerker

Linda deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties.
Linda

Marcel, Baliemedewerker

Marcel, als u meer van hem ziet dan zijn navel bent u een van de langere nederlanders. Een van de weinige basketballers die kan dunken zonder te springen. Verder is hij een geweldige aanwinst voor kelderwerk aangezien hij erg gezellig is en veel uren draait.
Marcel

Marco, Baliemedewerker

Marco is een vrolijke grappenmaker en een echte fitnesser, loopt al jaren mee, en dat is te zien. Hij is bijna niet weg te slaan achter de apparaten. Verder is hij een verdienstelijk tafeltenniser, dat wil zeggen, als Hans niet in de buurt is.
Marco

Margie, Baliemedewerker

Margie deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties.
Margie

Martijn, Baliemedewerker

Martijn deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties. Heeft daarnaast ook technische zaken op zich genomen.
Martijn

Marty, Baliemedewerker

Met Marty heeft Kelderwerk opnieuw een lid van haar doelgroep ingelijfd. Jarenlang trainde hij voor de grote stap. Gevolg, unaniem gekozen tot vrijwilliger. Hij heeft bewezen dat je de controle over tomeloze energie zelf in de hand hebt. Het welzijnswerk is zijn roeping.
Marty

Mascha, Baliemedewerker

Van de ouwe garde. Onverslijtbaar aanwezig. Als een tijgermoeder bijt zij iedereen die schaadt wat leeft. Steengeit met ascendant wikken en wegen. Je kan nog zo bijzonder zijn. In de sterren ziet zij meteen wie je bent. Spring-in-het-veld met als hobbies: zingen dansen, schrijven en poolen. Haar motto: "Bewegen is een MUST"
Mascha

Maurice, Baliemedewerker

Maurice, onze vrolijke zuiderbuur. Altijd goedgeluimd en erg proper, en een echte rassporter. Hij kan alleen nog niet ping-pongen, maar daar wordt aan gewerkt!
Maurice

Michel, Baliemedewerker

Michel is een tijd werkzaam geweest voor de Stichting als klusjesman. Er hoefde maar iets te gebeuren en Michel was niet te beroerd om het te fixen.
Michel

Micola, Baliemedewerker

Micola de reiziger uit de oekraïne. Hij kon geweldig schilderen, wat hij regelmatig liet zien in de binnenstad van Groningen. Hij is een tijdje verknocht geweest aan Stichting Kelderwerk. Jammer dat hij niet langer kon blijven en terug moest naar de Oekraïne. Hij deed voornamelijk balie-werkzaamheden.
Micola

Natasha, Baliemedewerker en gaf fitnessbegeleiding

Natasja is ook zo'n iemand die nooit stilzit! Altijd wel iets te doen en een dag zou voor haar 48 uur moeten hebben om nog tijd over te houden voor wat slaap. Ze doet momenteel de ALO en is daarmee bijna klaar. Ze is buiten haar studie (niet onverdienstelijk) zeer actief op landelijk niveau basketbal en vult de rest van haar tijd op acht wielen.
Natasha

Orlando, Baliemedewerker en gaf fitnessbegeleiding

Orlando deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties. Daarnaast heeft hij ook fitness-begeleiding gegeven.
Orlando

Otto, Aspirant bestuurslid

Als aspirant doe je een aantal maanden voor spek en bonen mee.En als de verwarming het dan (weer) eens niet doet in de Kelderkerk, moet je als aspirant-schrijver, die dus bij voorkeur alleen z'n vingers beweegt, bijzondere maatregelen nemen om een verblijf in de Kelderkerk te overleven. Het is te zien dat het afzien is... Waarom begin ik hier in vredesnaam in de winter mee?
Otto

Patrick, Baliemedewerker

Patrick, dat bleek al tamelijk rap, is vlot en daarbij ook nog knap. Hij sjip-sopt hier en hip-hopt daar en is heel snel met klusjes klaar. Begint nu hier als kaartverkoper, maar eindigt vast als stageloper. In Friesland leert hij straks fierljeppen, want hij gaat zich naar 't CIOS reppen. met dank aan Bob voor de inspiratie
Patrick

Peter, Grafisch ontwerper

Het grafische geweten van Kelderwerk. www.pjot.nl geeft u vorm. Peter is een retromoderne freelancer die de NRC leest en vakwerk levert. Het blijft hem nog steeds veel te veel tijd kosten om alles naar onmogelijke tevredenheid te doen. Dus... te goed zonder tegoed. Ach, toustanden almoal.
Peter

Pepijn, Baliemedewerker en fitness-instrukteur

De grote trots van de stichting. Onze spierbundel met de echte prodentsmile. Deed het CIOS, houdt zich al jaren bezig met fitness en trainings-en voedingsschema's. Behalve voor algemene begeleiding kun je ook voor specifiekere vragen en begeleiding bij hem terecht. Zijn engelengeduld staat garant voor een goede techniek. Als medewerker onmisbaar.
Pepijn

Pim, Stagair

Pim deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties.
Pim

Ramon, Stagair

Ramon deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties.
Ramon

Rebekka, Stagair

Rebekka is een leuke aanwinst voor Stichting Kelderwerk. Pittige vrolijke meid met veel bravoure en stond haar mannetje. Fitness is niet vreemd voor haar omdat ze namelijk in het verleden flink aan bodybuilding had gedaan. Daarnaast kon je flink met haar lachen en op feestjes liet ze duidelijk weten dat ze aanwezig was.
Rebekka

Renata, Voormalig bestuurslid

Metalmamma smeedt het ijzer als het heet is. Zij is belichaming van de oude Simploncultuur. Samen met Werner was zij indertijd verantwoordelijk voor de oprichting van de werkgroep Simplon Fitness. Na beëindiging van haar actieve betrokkenheid is zij altijd een trouw supporter gebleven en toen de mogelijkheid zich voordeed sprong zij als bestuurslid in de bres. Als je 'straight en strak' hoog op je organisatorisch vaandel hebt geschreven, is zij de moeder.
Renata

Rene, Vrijwilliger geeft fitness-begeleiding en Burnfit

Rene is een super gedreven in het les gegeven van fitness, aerobics en sinds kort ook burnfit. Daarnaast doet hij balie-werkzaamheden zoals de ledenadministratie op orde houden, schoonhouden van de zaal en het verkopen van drankjes en andere consumpties
Rene

Ricardo, Voormalig stagair en gaf fitness-begeleiding

Ricardo deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties. Daarnaast gaf hij fitness-begeleiding.
Ricardo

Ronald, Voormalig vrijwilliger en fitness-instrukteur

Ronald is onze laatst aangewonnen hoeveelheid spiermassa. Een tri-atleet met armen als kabeltouwen. Hij is enthousiast, leergierig en gedreven. Maar een tip uit lijfsbehoud: geef hem geen kans om je hand te schudden.
Ronald

Ronja, jongste telg van Jacquelien Scheltens

De jongste telg (dus Engelien kan het schudden met haar snotneuslengte- voorsprong). En zo jong als ze is, draait ze haar hand er niet voor om een door katers in de war gestuurde balie- administratie weer op orde te brengen. Dat belooft nog wat...!
Ronja

Ruben, Voormalig stagair en gaf fitness-begeleiding

Ruben deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties. Daarnaast gaf Ruben ook nog fitness-begeleiding.
Ruben

Sachin, Voormalig vrijwilliger en gaf fitness-begeleiding

Sachin deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties. Daarnaast gaf Ruben ook nog fitness-begeleiding.
Sachin

Sander, Voormalig stagair en gaf fitness-begeleiding

Sander is 18 jaar en woont momenteel op kamers in Groningen. Maar hij gaat elk weekend nog terug naar het bruisende Bornerbroek. Voor degenen die het niet kennen, Bornerbroek ligt bij Almelo dat iedereen natuurlijk kent van de best presterende club van dit moment Herhacles Almelo. Hij loopt stage vanuit de Hanzehogeschool Instituut voor de Sportstudies en volgt daar de opleiding Sportgezondheid.
Sander

Silvia, Voormalig baliemedewerker

Silvia deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties.
Silvia

Stanley, Voormalig baliemedewerker

Stanley deed voornamelijk balie-werkzaamheden, zoals ledenadministratie op orde houden, schoon houden van zaal en verkopen van drankjes en andere consumpties.
Stanley

Steffan, Voormalig baliemedewerker

Steffan was een korte tijd vrijwilliger. Vanwege zijn affiniteit met sport kwam hij in aanraking met Stichting Kelderwerk. Fijn dat hij naast zijn baan toch nog de tijd vond om vrijwilligers werk voor Kelderwerk te gaan. Steffan naast het balie-werkzaamheden ook fitness-begeleiding gegeven.
Steffan

Thijs, Voormalig baliemedewerker

Thijs hangt een beetje tussen wal en schip. Sinds kort vaart hij op en af, waardoor je hem minder, maar wel regelmatig op de fitness aan zult treffen. Hij is sinds twee jaar vrijwilliger en staat ons altijd bij met hand en spandiensten. Thijs is bijvoorbeeld degene die onze knipkaart ontworpen heeft.Ondanks zijn overhangende wenkbrauwen ontgaat hem niets. Behalve soms een laag plafond.
Thijs

Wigle, Ontwerper en master van deze site

Wigle is in 1997 afgestudeerd aan de Kunstacademie Minerva in Groningen. Richting: kiekjes maken en kliederen met verf. Hij is de ontwerper en master van deze site. Sinds kort is hij freelance als (web)designer actief! Een blijvende kracht in het raderwerk van Kelderwerk.
Wigle

Zeljko, Baliemedewerker en fitness-instrukteur

Spreek uit: Zeej-Lie-Koo. Een voormalige Bosnische tienkamper, die nog is geschoold in de geest van die goeie oude Oostblokmentaliteit, is thans gelukkig volledig geïntegreerd tot klantvriendelijk Kelderwerker. Een mensenmens die in de rol van leraar deuren laat zien in plaats van alleen maar kamers. Scoo bi doo be doo, pingpongpower!
Zeljko

Christina, Baliemedewerker

Deze vrijwilliger is baliemedewerker. Werkzaamheden zijn inschrijven van nieuwe leden, administratie m.b.t tot de leden op orde houden, zorgen voor het schoonhouden van de zaal en klanten voorzien van drankjes en hapjes.
Christina

Bert, Baliemedewerker

Deze vrijwilliger is baliemedewerker. Werkzaamheden zijn inschrijven van nieuwe leden, administratie m.b.t tot de leden op orde houden, zorgen voor het schoonhouden van de zaal en klanten voorzien van drankjes en hapjes. Daarnaast geeft Bert ook nog fitness-begeleiding.
Bert

Wendy, Baliemedewerker

Deze vrijwilliger is baliemedewerker. Werkzaamheden zijn inschrijven van nieuwe leden, administratie m.b.t tot de leden op orde houden, zorgen voor het schoonhouden van de zaal en klanten voorzien van drankjes en hapjes.
Wendy

Siham, Baliemedewerker

Deze vrijwilliger is baliemedewerker. Werkzaamheden zijn inschrijven van nieuwe leden, administratie m.b.t tot de leden op orde houden, zorgen voor het schoonhouden van de zaal en klanten voorzien van drankjes en hapjes.
Siham

Bart, Systema instructeur

Oosterswijs en met zachte en vertrouwenwekkende stem bevestigt martial artist Bart het bestaan. Klinkt zwaar, maar ouwehoeren is onderdeel van zijn vak. Altijd ontspannen, altijd een rechte rug, altijd in beweging, en zo lang als we hem kennen altijd adem halend.
Bart

Lourens, Baliemedewerker

Deze vrijwilliger is baliemedewerker. Werkzaamheden zijn inschrijven van nieuwe leden, administratie m.b.t tot de leden op orde houden, zorgen voor het schoonhouden van de zaal en klanten voorzien van drankjes en hapjes.
Lourens