Openingstijden
maandag:
10:00 - 22:00
dinsdag:
10:00 - 22:00
woensdag:
10:00 - 22:00
donderdag:
10:00 - 22:00
vrijdag:
10:00 - 22:00
zaterdag:
10:00 - 18:00
zondag:
10:00 - 18:00

Huidige technici

Gallerij van vrijwilligers die zich nu bezighouden met technische zaken als computers, applicatie voor het registreren van leden, maken van apparatuur, enz.

 

Roderick, ICT-werkzaamheden

Roderick zit in de ICT-speelhoek van Kelderwerk. Hij houdt zich nu vooral bezig met het verder ontwikkelen en onderhouden van een applicatie, die leden, personeel en aangesloten organisaties registreert. Roderick heeft het nooit koud of warm. Als hij tafeltennist, vallen de druppels zomaar toevallig spontaan uit de lucht.
Roderick

Werner, ICT-werkzaamheden en een van de oprichters van Stichting Kelderwerk

Werner is medeverantwoordelijk voor de oprichting van Simplon fitness, wat later Stichting Kelderwerk zou worden. Hij houdt zich al jaren bezig met fitness en trainings- en voedingsschema's. Werner zorgt voor duidelijkheid! Wij zijn zeer gesteld op ons beest en op zijn Belle, hoewel Belle hem nog altijd beter kan africhten...
Werner

Wouter, Voormalig bestuurslid, lang moderator geweest van het forum en een van de oprichters van Stichting Kelderwerk

De pen van Wouter is scherper dan zijn zwaard... Een bestuurder van de oude stempel, dus helaas voor hem... te laat geboren. Hij houdt niet van stil liggen, maar spreekt toch nu al vanuit het graf. Vaarwel. Zijn motto: "doe je best en doe het goed." Gelukkig hoeft niemand naar hem te luisteren.
Wouter